Wie kan zich aanmelden?

Mantelzorgmakelaars, die

  1. Lid zijn van de BMZM (Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars);
  2. Ingeschreven zijn in het register Mantelzorgmakelaars bij het Registerplein;
  3. Zelfstandig gevestigd zijn.

Mantelzorgmakelaars in opleiding kunnen zich inschrijven als aspirant lid. Zodra je aan de kwaliteitseisen voldoet, kun je je inschrijven als volwaardig lid.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  • Je profiteert van de voordelen die een collectief biedt. Je blijft zelfstandig ondernemer, maar bent onderdeel van een groter geheel, waardoor je profijt hebt van de voordelen van samenwerken. Het belangrijkste doel van de coöperatie is het binnenhalen en bedienen van grote accounts/opdrachtgevers en het vergroten van naamsbekendheid. Als éénling is het vrijwel onmogelijk om met grote accounts/opdrachtgevers zaken te doen. Zaken doen met een collectief geeft opdrachtgevers meer zekerheid.
  • Je kunt profiteren van onze ledenkortingen en ledenvoordeel.
  • Je kunt gebruik maken van alle producten, diensten, dossiers en services die wij als coöperatie hebben ontwikkeld. Wij doen dat in co-creatie: ook jouw expertise kan een bijdrage zijn aan het voordeel voor alle leden!
  • Je kunt gebruik maken van ons buddy-traject. Dit is met name aantrekkelijk voor pas afgestudeerde mantelzorgmakelaars. Je ontvangt van een ervaren collega ondersteuning bij (complexe) casussen.
  • Je deelt mee in de winst van de coöperatie.
  • Je wordt vermeld op de ledenlijst op onze website.

Hoe kun je je aanmelden?

Als je je als mantelzorgmakelaar wilt aansluiten bij de coöperatie Mantelzorgmakelaars Nederland, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar: info@mantelzorgmakelaarsnederland.nl.